Vergoeding fysiotherapie in de aanvullende verzekering

De fysiotherapeut heeft contracten met zorgverzekeraars. De praktijk is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie).
 

Groepstherapie Fysio Pilates lessen als vervolg op uw behandeling  zijn voor eigen rekening.
 

Hydrotherapie: dit wordt bij de zorgverzekeraar als fysiotherapie gedeclareerd.

 

Indien u geen of gedeltelijke aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft, krijgt u zelf de factuur voor de niet vergoede behandelingen toegestuurd. U bent onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor de volledige betaling van de aan u verleende diensten. Per niet nagekomen afspraak kan 75% van het tarief van de behandeling bij u in rekening worden gebracht.

De praktijk is aangesloten bij het landelijke Fysio Prestatie Monitor van Qualizorg BV: aan het eind van de behandeling wordt u per email uitgenodigd om een patiënttevredenheidsvragenlijst in te vullen.

 

Wat u moet weten als uvoor de eerste keer bij ons komt?

Als u voor het eerst bij onze praktijk een afspraak hebt, is het belangrijk dat u een identiteitsbewijs en uw verzekeringspasje van de zorgverzekeraar meeneemt, evenals een handdoek en eventueel de verwijzing van uw huisarts of specialist.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Wanneer u zonder verwijzing van de huisarts bij ons komt voeren wij een zogenaamde ‘screening’ uit. Dit betekent dat wij eerst vaststellen of u bij ons aan het juiste adres bent.

 

Naar boven

BannerHI4

Klik hier voor meer info over de Hi4 kussens en Korting!